Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Въртоци за метчици

Въртоците за метчици са изработени от висококачествени материали за по-дълъг живот. Обикновено са изработени от хром-ванадиева стомана и са хромирани. Някои се отличават с много висока устойчивост на корозия и служат за резбонарязване в тесни работни пространства.

 

Метчикът представлява инструмент за нарязване на вътрешни резби - ръчно или машинно. Състои се от работна част и опашка. Работната част на метчика включва режеща част, която нарязва резбата, и калиброваща част, която зачиства резбата и направлява метчика до края на нарязването.

 

Адаптерът за метчици MAKITA M3-M12 е изработен от висококачествени материали за дълъг живот. Използва се за нарязване на вътрешна резба М3-М12. Адаптерът е съвместим с върток за метчици плашки MAKITA M3-M12 (B-65866).

 

Въртокът за метчици BUCOVICE TOOLS (2.5-7.1, 3.55-9.0, 5.6-16) е изработен от хром-ванадиева стомана по стандарт CSN 24 1126.

 

Въртокът за метчици FORCE 3.0-6.0 мм е изработен от хром-ванадиева стомана и е изцяло хромиран. Има подвижна дръжка за компактно съхранение и регулируема тресчотка с три положения. Отличава се с много висока устойчивост на корозия. Служи за резбонарязване в тесни работни пространства.

 

Въртокът за метчици PROJAHN (M3-M10/250, M3-M10/85, M5-M12) е с регулируема тресчотка с три положения и е Т-дръжка с вдлъбнатини от двете страни. Изцяло е хромиран и изработен по стандарт DIN 1814. Служи за резбонарязване в тесни работни пространства.

 

Въртокът за метчици PROJAHN M5-M12 е идеален за нарязване на резби на труднодостъпни места. Има двойни челюсти за натягане на четиристенни захвати, удължен, изцяло хромиран.

 

Въртокът за метчици TOPMASTER (M3-M8, M5-M12) е изработен от хром-ванадиева стомана, която предлага ненадмината сигурност дори и при голямо натоварване. Покритието на въртока е със защита срещу корозия, което позволява работа и във влажна среда. Въртокът е перфектен избор за всеки майстор при нужда от работа с вложка при монтажни дейности.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да закупите върток за метчици VASBY 6-40 мм, както и много други видове въртоци.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.