Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 623 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 623 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Вложки с накрайник

Вложките с накрайник са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана. Подходящи са за завинтване или отвинтване на винтове за метал. Някои от видовете са с накрайници от фосфатирана стомана. Вложките с накрайник са подходящи за работа с ръчни инструменти. Повечето видове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са хромирани и изцяло полирани.

 

Защо да изберете вложка с накрайник от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме вложки с накрайник, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.