Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
1 2 3 ... 4
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 4
1 2 3 ... 4

Продукти от WOLFCRAFT

WOLFCRAFT - Корпоративна история.

Още от самото начало в търсене на по-добро решение!

 

Всичко започна с претенцията за непрекъснато подобряване на инструменти и оборудване. В продължение на повече от 60 години, нашите методи и технологии винаги са били адаптирани към настоящите и променящите се нужди.

 

Въпреки това, основна цел на нашата компания е останала същата, до този ден: Развитие и усъвършенстване на инструменти и оборудване насочени към улесняване  на работата и непрекъснато подобряване на качеството на нашите продукти.

 

Тази амбиция винаги е била част от вътрешната организация, работните процеси и сътрудничеството между всички отдели и служители. Целта ни е да предложим трайни ползи за пазара и за всеки отделен клиент с нашите продукти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.