Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 170 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 170 Артикула.
Подреди по
Резултати

Замби комплект

Комплектите замби, които предлагат магазини „Баш Майстора“, са от най-високо качество на най-добрите марки в бранша. Използват се за направата на отвори в картон, кожа, текстил, гума и др.

 

Замби комлект BOLTER 2.5-10 мм се използва за направата на отвори в картон, кожа, текстил, гума. Комплектът съдържа замби с различни диаметри.

 

Замби комплект GADGET 1/8“-3/4“ е от 12 части. Използват се за пробиване на отвори в текстил, кожа, картон, гума. Комплектът съдържа замба 1/8“, 5/32‘‘, 3/16‘‘, 7/32‘‘, 1/4“, 5/16“, 3/8“, 7/16“, 1/2‘‘, 9/16‘, 5/8‘‘, 3/4‘‘.

 

Замби комплект GADGET 2-8 мм е от 5 части. Използват се за пробиване на отвори в текстил, кожа, картон, гума. Комплектът съдържа замби с различни диаметри.

 

Замби комплект KRONUS 2.5-10 мм се използва за пробиване на отвори в текстил, кожа, картон, гума. Комплектът съдържа замби с различни диаметри.

 

Замби комплект MG METAL 2-10 мм е от 9 части. Използват се за пробиване на текстил, кожа, картон, гума. Изработени са от въглеродна инструментална стомана CS, със закалени върхове. Имат покритие против ръждясване. Комплектът съдържа замби с различни диаметри.

 

Замби комплект MG METAL 2-15 мм е от 14 части. Изработени са от въглеродна инструментална стомана. Използват се за пробиване на отвори в текстил, кожа, картон. Комплектът съдържа замби с различни диаметри.

 

Замби комплект MG METAL 2-20 мм е от 19 части. Използват се за пробиване на текстил, кожа, картон. Изработени са от въглеродна инструментална стомана. Покритието им е против ръждясване. Комплектът включва замби с различни диаметри.

 

Замби комплект MG METAL 2-30 мм е от 29 части. Използват се за пробиване на текстил, кожа, картон. Изработени са от въглеродна инструментална стомана CS. Покритието е против ръждясване, със закален връх. Комплектът съдържа замби с различни диаметри.

 

Замби комплект NAREX 10-50 мм е от 14 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана. Предназначени са за изрязване на уплътнения от гума, корк и други меки материали. Използват се за направата на отвори в меки материали с диаметър от 10 до 50 мм.  Комплектът включва дорник и замби с различни диаметри.

 

Замби комлект VASBY 2-16 мм се използва за пробиване на отвори в текстил, кожа, картон, гума.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.