Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Замби комплект

Комплектите замби се използват за направата на отвори в картон, кожа, текстил, гума и други. Обикновено са изработени от въглеродна инструментална стомана или хром-ванадиева. Имат покритие против ръждясване. Използват се за направата на отвори в меки материали с различен диаметър. Комплектите съдържат замби с различни диаметри.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите комплекти замби на водещите марки NAREX, GADGET, BOLTER, KRONUS и други.

 

Защо да изберете комплект замби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти замби, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.