Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.
Подреди по
Резултати

Замби за кожа и текстил

Замбите за кожа обикновено са направени от хром-ванадий или въглеродна стомана. Предлагат се в стандартен вариант и във вариант ударни замби със странично изхвърляне. Замбата не трябва да липсва в нито една занаятчийска или домашна работилница.

 

Замбата MG METAL (10, 11, 12, 13, 14, 15) служи за пробиване на текстил, кожа, картон, гума. Изработена е от въглеродна индустриална стомана CS. Има закален връх, а покритието е против ръждясване.

 

Замбата MG METAL (16, 17, 18, 19, 20) е изработена от въглеродна индустриална стомана CS. Служи за пробиване на текстил, кожа, картон и гума. Има закален връх, а покритието е против ръждясване.

 

Замбата MG METAL ( 22, 24, 25) служи за пробиване на текстил, кожа, картон, гума. Изработена е от въглеродна индустриална стомана CS. Има закален връх, а покритието е против ръждясване.

 

Замбата MG METAL (2, 30, 3, 4, 5, 6) е изработена от въглеродна индустриална стомана CS. Служи за пробиване на текстил, кожа, картон, гума. Има закален връх, а покритието е против ръждясване.

 

Замбата MG METAL (7, 8, 9) служи за пробиване на текстил, кожа, картон, гума. Изработена е от въглеродна индустриална стомана CS. Има закален връх, а покритието е против ръждясване.

 

Замбата NAREX (15x115 мм, 7x100) е изработена от топлинно обработена въглеродна стомана. Предназначен е за рязане на уплътнители, направени от гума, корк или други меки материали.

 

Замбата NAREX (25, 30, 35, 40, 45, 50) е изработена от хром-ванадиева стомана и е предназначена за рязане на уплътнители, направени от гума, корк или други меки материали.

 

Замбата VASBY (23, 26) е изработена от въглеродна инструментална стомана CS. Служи за пробиване на отвори в кожа, гума, текстил, картон.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да закупите лопати, нитачки, ножове, пердашки и много други ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.