Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за ротационни метли

Бензиновите ротационни метли са подходящи за чистене на сняг и отстраняване на замърсявания като кал, камъни, пясък и други подобни от шосето, паркинга или алеята. С помощта на допълнителни приставки устройството бързо се трансформира в многофункционална машина, подходяща за различни почистващи дейности.

 

Приставката за почистване на сняг за ротационна метла, която предлагаме в онлайн магазин “Баш Майстора”, е с диаметър на шнека 25 см. Изхвърлянето на снега е на разстояние от 5 до 8 метра. Ъгълът на завъртане на улея е 190 градуса.

 

Защо да изберете аксесоар за ротационна метла от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за ротационни метли, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ниса с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.