Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрезер за вадене на тапа

Цилиндричните фрезери за тапа се използват за създаване на цилиндрични или конусовидни отвори в материали като дърво, метал, пластмаса и други. Те правят отворите с подходящ размер и форма, които са необходими за здравото и сигурното свързване на компонентите.

 

Фрезерите за вадене на тапа са изработени от SP стомана, имат четири режещи ръба и имат дясна посока на въртене. Захватът е цилиндрична опашка.

 

Защо да изберете фрезер за вадене на тапа от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрезери за вадене на тапа, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.