Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 111 продукта и наличност над 4 088 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 111 продукта в наличност.
4 088 275 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрезери за метал челно-цилиндрични двупери тип B

Челно-цилиндричните двупери фрезери за метал са с цилиндрична опашка. Някои от тях са изработени по DIN 327 HSS, други - от DIN 327 HSS-Co8.

 

Челно-цилиндричните чистови фрезери за метал са канални с цилиндрична опашка. Изработени са по DIN 327 HSS.

 

Челно-цилиндричните чистови фрезери за метал са за шпонкови канали с цилиндрична опашка. изработени са по DIN 327 HSS-Co.

 

Защо да изберете челно-цилиндричен двупери фрезер за метал тип B от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме челно-цилиндрични двупери фрезери за метал тип B, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.