Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колани за инструменти

Коланите за инструменти са изработени от естествена или изкуствена кожа. Предоставят възможност за удобно захващане на индивидуален инструмент или машина, която използвате, а други модели разполагат с мултифункционален джоб, кобур, подходящ за бормашина и скоба за чук, които могат да се пренаредят според желанието на ползващия.

 

Видове колани за инструменти

 

Кобурът за инструменти e подходящ за поставяне на винтоверт или бормашина. Изработен е от здрав полиестер за по-голяма издръжливост. Може да се използва както с лявата, така и с дясната ръка. Кожената каишка с пластмасова закопчалка служи за бързо освобождаване на винтоверта.

 

Допълнителните колани за доокомплектоване осигуряват добро прилягане на презраменните колани.

 

Държачите позволяват на колана да бъде напълно персонализиран. Побира лентомери, чанти и всичко с карабинер. Позволява джобът Ви да бъде свободен за други предмети.

 

Комплектите колани за инструменти поддържат всички Ваши фиксиращи елементи и инструменти достъпни – точно около кръста Ви.

 

Лентите за инструменти са подходящи за използване в строителството и поддръжката на сгради от алпинисти, катерачи и работници по високи конструкции. Използването им предотвратява неприятното изпускане на инструментите.

 

Презраменните колани осигуряват комфортна работа. Някои видове имат възможност за доокомплектоване с допълнителен колан и раница за инструменти.

 

Защо да изберете колан за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме колани за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.