Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 621 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 621 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лагери за фрезери

Лагерът за фрезер е компонент, който се използва за поддържане на въртящата се част на фрезерната машина и за улесняване на движението и въртенето на режещия инструмент. 

 

Тези лагери са от съществено значение за правилната работа на фрезера, тъй като осигуряват подходяща подкрепа и позволяват на фрезера да извършва прецизни и гладки операции. Лагерите за фрезери могат да бъдат различни по размер, форма и тип в зависимост от конкретния модел и марка на фрезера, както и от изискванията за използване. 

 

Изборът на подходящ лагер за фрезера зависи от конкретните изисквания и приложения на машината. Правилната поддръжка и редовната смяна на лагерите са от съществено значение, за да се поддържа надеждната работа на фрезера и да се предотвратят повреди.

 

Защо да изберете лагер за фрезер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лагери за фрезери, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.