Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 312 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 312 Артикула.
Подреди по
Резултати

Масла за двутактови машини

Маслата за двутактови машини предотвратяват отлагания и нагар върху движещи се части и вътре в двигателя. Добре смазват двигателя, намаляват отделянето на отработени вредни газове и осигуряват правилната работа на двигателя.

 

Двутактовото масло е предназначено за оптимална производителност и защита на двутактовите двигатели. Отделя много малко дим и има изключително добри смазочни качества при натоварен режим на двигателя. Има високи експлоатационни характеристики, които отговарят на всички изисквания на съвременните двигатели.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите масла за двутактови машини на марките HIKOKI, HUSQVARNA, MAKITA, STIHL.

 

Защо да изберете масло за двутактови машини от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме масла за двутактови машини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.