Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 104 продукта и наличност над 4 301 390 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 104 продукта в наличност.
4 301 390 Артикула.
Подреди по
Резултати

Масла за двутактови машини

Маслата за двутактови машини са на различни производители и се предлагат в разфасовки от 0.100 до 10 л. Разработеното специално за двигателите на STIHL масло се различава с добра смазваща способност и добро изгаряне. „Баш Майстора“ предлагат разноообразие от двутактови масла на марките HUSQVARNA, MAKITA, HIKOKI и др.

 

Двутактовото масло HITACHI/HIKOKI 0.100 л предотвратява отлагания и нагар върху движещи се части и вътре в двигателя. Добре смазва двигателя, намалява отделянето на отработени вредни газове и осигурява правилната работа на двигателя.

 

Двутактовото масло HITACHI/HIKOKI 1 л е предназначено за оптимална производителност и защита на двутактовите двигатели.

 

Двутактовото масло HUSQVARNA LS+ 1 л е полусинтетично. То отделя много малко дим и има изключително добри смазочни качества при натоварен режим на двигателя.

 

Двутактовото масло HUSQVARNA XP Synthetic 1 л е напълно синтетично, разработено за работа при големи натоварвания и високи обороти на двигателя.

 

Двутактовото масло MAKITA (0.100 л, 1 л) може да се използва за всякакви бензинови двигатели без значение от марката им.

 

Двутактовото масло STIHL HP 0.020 л е изработено на минерална основа. Съотношението на смесване е 1:50.

 

Двутактовото масло STIHL HP (0.100 л, 1 л, 1 л-дозатор, 5 л) е с отлична смазваща способност, съчетана с добра чистота на двигателя. Произведено е на базата на минералните масла.

 

Двутактовото масло STIHL HP 10 л е разработено специално за двигателите на STIHL и се отличава с много добра смазваща спобоност и добро изгаряне.

 

Двутактовото масло STIHL HP Ultra 0.020 л е с отлични смазочни свойства, биоразградимо. Използването му помага да се намали износването и да се гарантира чистота на двигателя.

 

Двутактовото масло STIHL HP Ultra (0.100 л, 1 л, 5 л) е подходящо за продължителна употреба при максимално натоварване на двигателя. С много ниско съдържание на сяра е.

 

Двутактовото масло STIHL HP Super (0.100 л, 10 л, 1 л, 1 л-дозатор, 5 л) има превъзходна смазваща способност и много чисто изгаряне. Съчетава превъзходна смазваща способност с изключително чисто (бездимно) изгаряне и отлично стартиране на двигателя.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пневматични и силиконови масла, както и масла за стъклорез.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.