Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метални куфари за инструменти

Металните куфари за инструменти са удобни и здрави транспортни кутии, предвидени за съхранение и транспортиране на инструменти. Имат значителен капацитет с възможност за поставяне на инструментите по най-удобния за работника начин.

 

Разгъващата се конструкция прави куфара просторен, което Ви позволява да поставите всички необходими инструменти и аксесоари. За безопасното съхранение на инструментите куфарът може да бъде заключен с катинар, могат да имат и метални ключалки.

 

Някои видове метални куфари за инструменти са изработени от ламарина с лаково покритие. Предвидена е отделна преграда за принадлежности и инструменти.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите метални куфари за инструменти на марките MAKITA, UNIOR, USAG, BESSOL и други.

 

Защо да изберете метален куфар за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме метални куфари за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.