Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 386 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 386 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножици за трева

За поддържане на тревисти площи се използват косачки, но ако искате да бъдат перфектни и завършеците на тревистите площи, е добре да се снабдите с градински ножици за трева. Ножиците, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са съобразени за удобно и точно оформление на завършващите части при площите. Ръкохватката с детайли от мека пластмаса допуска лесно рязане.

 

Благодарение на издръжливите и лъскавите галванизирани остриета ножиците за трева имат дълъг експлоатационен живот. Предпазени са и от ръжда.

 

Някои от видовете ножици за трева имат вълнообразно заточени остриета с неприлепващо покритие, чрез които извършват внимателно рязане с непроменлива височина. Водещите плъзгачи гарантират удобно водене и непроменлива височина на рязане.

 

Защо да изберете ножица за трева от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножици за трева, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.