Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 969 104 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 969 104 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нут фрезери

Нут фрезерите обикновено са изработени от HW-стомана, като всеки нож е с анти-откатен дизайн за намаляване на риска от откат, предотвратявайки опасността от нараняване. Имат защитно PTFE покритие, което ги предпазва от триене, ръжда и насмоляване, което удължава животът на горната част на фрезера.

 

Някои видове имат антистатично предпазно покритие, предпазващо от прегряване, натрупване на нагар, корозия и осигурява по-дълъг живот на инструмента. Всеки режещ връх е заточен с висока прецизност, за да осигури точен ъгъл на рязане с изключителна острота и издръжливост.

 

Защо да изберете нут фрезер от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме нут фрезери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.