Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Прави фрезери

Профилните фрезери за канали HM са подходящи за ръчно профилно фрезоване и инкрустиране в дърво и други меки материали. Правите фрезери HSS са изработени от високоскоростна стомана и имат основно предназначение – ръчно профилно фрезоване или прорязване на канали. Профилните прави фрезери без лагер HW са за масивно дърво, плоски материали като дървесно-талашитни или MDF плоскости и пластмаси.

 

Някои видове са с по-голяма защита от счупване при фрезери с малък диаметър чрез вибрационната изработка от изцяло твърд метал. Наточеният основен резец от твърд метал осигурява по-дълъг работен живот при дълбаене в плоскости. Други се използват за пробиване, набраздяване или съединяване на масивна дървесина и дървесни композити. Предназначени са за ръчни режещи машини, оборудвани с патронници или адаптери.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от прави фрезери на марките BOSCH, DREMEL, FESTOOL, MAKITA, WOLFCRAFT и други.

 

Защо да изберете прав фрезер от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме прави фрезери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.