Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 142 продукта и наличност над 4 101 804 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 142 продукта в наличност.
4 101 804 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Радиусни фрезери

Радиусният фрезер осигурява висока ефективност на рязане при създаване на закръгления. Някои видове са предназначени за лесно насочване на закръглените ръбове, както и за декоративни приложения в мека и твърда дървесина, а други – за заобляне на лепени кантове от пластмаса или от масивно дърво без опорен сачмен лагер.

 

Радиусовият фрезер предотвратява обратни удари чрез ограничаване на дебелината на генерираните трески. Подходящ е за употреба с ръчни фрези и монтирани върху маса подвижни фрези. Сачменият лагер позволява лесно насочване директно върху работния детайл без странична преграда.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите радиусови фрезери на марките BOSCH, FESTOOL, MAKITA, RAIDER и други.

 

Защо да изберете радиусен фрезер от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме радиусови фрезери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.