Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от ХРАМАР

“Храмар” ЕООД е българска фирма с над 23 годишен опит в проектирането, производството и продажбата на скелета и кофражи. Компанията притежава собствена производствена база.
От създаването си през 1994 г. до днес помага на строителния бизнес с уникални проектантски и технически решения, като предлага най-доброто качество на най-добрата цена и в най-кратките срокове. Основната цел, която е заложена в мисията на марката, е да превърне високото качество в неизменна характеристика на продукти си. За реализирането на тази цел разполага с компетентен екип от висококвалифицирани специалисти.

ХРАМАР e предпочитана марка за хиляди професионалисти. В онлайн магазин Баш Майстора можете да намерите широка гама от продуктите на компанията, от професионални скелета, кофражни конструкции, консумативи и аксесоари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.