Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 929 продукта и наличност над 3 959 137 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 929 продукта в наличност.
3 959 137 Артикула.
Подреди по
Резултати

Парочистачки

Закупуването на парочистачка ще ви спестите много време и усилия от домакинските ви задължения. С нея можете бързо и лесно да почистите плочки, мивки, прозорци, стъкла, мебели, щори, дрехи и други. Почистването се извършва без химически препарати, а Вие ще останете доволни от крайния резултат.

 

Защо да изберете парочистачка?

 

Парочистачките са отлично екологично решение. Благодарение на мощната почистваща сила на парата, те придават на повърхността перфектен блясък. Няма нужда от скъпи и вредни почистващи препарати – просто чиста вода. Друго голямо предимство на парочистачките е, че те не вдигат нито прашинка при почистване. Освен това те премахват всички мръсотии, дори и трайни петна. И най-важното – високата температура на парата убива микробите и бактериите. Това прави уредите за почистване подходящи за използване в жилищата, обитавани от хора, алергични към домашен прах. Домашните парочистачки могат да бъдат малки и ръчни, както и по-обемни, с тегло до 10 кг, за почистване на подове.

 

Видове парочистачки

 

Има няколко основни вида парочистачки. Запознайте се с тях и преценете кой от тях би бил най-подходящия за вашите нужди:

  • за под и килими
  • подходящи за различни повърхности
  • с време на загряване 30 секунди
  • със система за гладене
  • перяща
  • със система за подсушаване
  • с многостепенна система за филтриране
  • с регулиране на количеството пара и засмукване.

 

Защо да изберете парочистачка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме парочистачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.