Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 613 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 613 Артикула.
Подреди по
Резултати

Парочистачки

Ако искате да спестите време и усилия, купете си парочистачка. С нея можете бързо и лесно да почистите плочки, мивки, прозорци, стъкла, мебели, щори, дрехи и др. Почистването се извършва без химически препарати, а Вие ще останете доволни от крайния резултат. Парочистачки KARCHER с мощност от 1200 до 2300W ще намерите на сайта ни и в търговските обекти на „Баш Майстора“. Обикновено те могат да регулират парата в 2 степени според вида на повърхността и замърсяванията. Чрез правилното използване на аксесоарите и памучните кърпи за дюзите ефективно се почистват плочи, котлони, абсорбатори и премахват най-упоритите петна.

 

Парният екстрактор KARCHER SV 7 съединява превъзходствата на парочистачките и мощността на прахосмукачките. Уредът може да изсмуква, почиства с пара и да суши. Той заключва функцията за пара - така гарантира защита срещу непозволено използване.

 

Парочистачката KARCHER SC 1 EasyFix е идеална за бързо и основно междинно почистване. Чисти без използване на химия. Може да се съхранява там, където се ползва, не заемайки много място.

 

Парочистачката KARCHER SC 2 Upright EasyFix чисти твърд и дървен под. Готова е за работа почти веднага, има мобилен резервоар за чиста вода и патрон против котлен камък.

 

Парочистачката KARCHER SC 3 EasyFix загрява най-бързо от всички в серията и стартира работа само за половин минута. Прилага се почти на всички места в домакинството.

 

Парочистачката KARCHER SC 3 Upright EasyFix има 3 настройки за контрол на парата. Това я прави много удобна за работа на всякакви видове твърди и дървени подове. Уредът загрява за нула време, разполага с подвижен резервоар, в който може да се долива вода по всяко време и в който е разположен декалциращ филтър.

 

Парочистачката KARCHER SC 4 EasyFix e направена за висок комфорт и се отличава със специално място за прибиране на кабела, комфортно съхраняване на аксесоарите и др.

 

Парочистачката KARCHER SC 4 EasyFix Iron дава идеални резултати от почистване на плочки, котлони, аспиратори и дори в най-малките места.

 

Парочистачката KARCHER SC 5 EasyFix Iron е със свалящ се резервоар за вода с възможност за пълнене по всяко време – за почистване без прекъсване и удобно доливане на вода.

 

Парочистачката KARCHER SC 5 EasyFix Iron Plug e най-силната в този клас и има опция за свързване на парна ютия. Резервоарът за вода е свалящ се със способ за непрекъснато допълване – идеално за чистене без прекъсване.

 

Парочистачката KARCHER SG 4/4 има система с 2 резервоара, осигуряваща бързо затопляне и възможност за работа без прекъсване. Впечатлява с отлична производителност и е сертифицирана за дезинфекция.

 

KARCHER SI 4 EasyFix Iron Kit намалява обичайното време за гладене наполовина благодарение на парната ютия и дъската за гладене. Активната дъска за гладене има функция „въздушна възглавница“ и активно изсмукване на пара.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.