Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

2 дни демонстрация и тест на HUSQVARNA - строителни машини при Баш Майстора

Шведски машини, демонстрирани от представители на марката на 25-ти и 26-ти Септември
2 дни демонстрация и тест на HUSQVARNA - строителни машини при Баш Майстора

Специално представяне

на строителна техника HUSQVARNA във Варна!

 

Поканили сме представители на шведския производител на машини с висока производителност.

 

Заповядайте в склад Баш Майстора!

 

В продължение на два дни - 25-ти и 26-ти септември, от 10:00 часа до 16:00 часа пред нашия склад на ул. "Перла" 20 във Варна, ще се състои демонстрация и тест на строителна техника от известната, шведска марка.

 

Повече за марката HUSQVARNA и нейната история <

 

 

 

 

Специалните представители на HUSQVARNA, които ще ни гостуват в сряда и четвъртък, ще демонстрират предимствата и удобствата на разнообразие от машини с висока производителност.

Всеки посетител ще има възможност сам да изпробва желаната от него техника и да зададе всички възможни въпроси, относно работата, качествата и продуктивността на различните модели.   

 

Разнообразието от професионални машини HUSQVARNA, предназначени за строително-ремонтни дейности ще бъде:

 

HUSQVARNA e предпочитана марка за хиляди професионалисти. В магазини Баш Майстора можете да намерите широка гама от продуктите на компанията. 

Със ефективни, строителни машини и техника ще си осигурите лесен и икономичен начин за изпълняване на работните дейности, ще спестите време, материали и човешки ресурси.

 

Още видео представяния на продукти от HUSQVARNA

 

Координати на нашия склад:

 

Очакваме Ви!

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.