Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 618 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 618 Артикула.
Подреди по
Резултати

Адаптери за химически анкери

Инжекционните адаптери за химически анкери позволява равномерно и без мехурчета запълване на отворите. Намират приложение в арматурните връзки.

 

Адаптерите за впръскване са прикрепени към удължаващата тръба и се вкарват с нея в отвора за пробиване. В магазини “Баш Майстора” ще намерите адаптери за химически анкери за свредла 9-12 мм, 9-14 мм, 9-16 мм и 90-30 мм.

 

Защо да изберете адаптер за химически анкер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме адаптери за химически анкери, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.