Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 003 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 003 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ъгли прави

Правият ъгъл представлява фиксиран на 90° градуса инструмент за точно задаване на ниво и размери, може да се ползва и като линеал до определени размери. Инструментът намира широко приложение при подготовката и изграждането на много детайли или елементи, като част от по голям обект в строителството и други отрасли. Той може да послужи на всеки майстор за измерване, маркиране и разчертаване, според това какво му се налага и как ще приложи функциите на правия ъгъл.

 

Същността на инструмента разбира се е установяването на база точния ъгъл посредством ограничителя до 90° градуса. Инструментът може да се използва и като помощно средство за разчертаване на за различни радиуси и кръгове на дадени обекти за последващо изрязване или третиране с друг вид машина.

 

Повечето прави ъгли също притежават сменяем ограничител за по прецизна и точна работа при различни повърхности и тяхното измерване.
Повечето прави ъгли са изработени от висококачествена неръждаема стомана или друг здрав материал, позволяващ тяхната по продължителна експлоатация. Има прави ъгли с различни принадлежности за радиус или такива със здрави рамене също така и подвижни стопери от различен размер и модел. Дръжката и здравината при някой модели също имат значени, според това за какво предназначения ще се използват от самият майстор и колко често ще е това. Всички предлагани модели са изключително леки и удобни за захват.


Предлаганите на склад в онлайн магазини "Баш Майстора" марки прави ъгли са:

Всеки клиент с поръчка през онлайн магазин Баш Майстора получава 5% отстъпка от цената.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.