Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от AGT

AGENT TRADE е основана през 1994 г. от двама румънски инженери с богат опит при производството на ядрени съоръжения. Чрез осигуряване на европейско равнище на качеството на своите продукти и предлагане на техническа и търговска поддръжка на своите дилъри, AGENT TRADE става най-важният производител на мобилни заваръчни агрегати в Румъния.

През последните 14 години AGENT TADE е произвел като OEM (производител на оригинално оборудване) заваръчни агрегати, лека строителна техника, моторни помпи и леки селскостопански машини. Оборудването, произведено под търговската марката AGT, включва над 50 000 двигателя от световно известни производители на двигатели (Honda, LOMBARDINI, Briggs & Stratton, Kohler). Всичко това, както и останалата част от продуктите в портфолиото на AGT представляват гаранцията за сигурно и ползотворно сътрудничество.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.