Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.

Акумулаторен гайковерт ударен BOSCH GDX 18V Professional - отзиви и характеристики

Акумулаторната машина с двойна функция на BOSCH е гениална идея
Акумулаторен гайковерт ударен BOSCH GDX 18V Professional - отзиви и характеристики

Акумулаторен гайковерт ударен
BOSCH GDX 18V

 

Акумулаторната машина с двойна функция на BOSCH е гениална идея за съчетаване на ударен гайковерт и импакт в едно!

 

Инструментът разполага с мощност, надеждност и е чудесно допълнение към линията инструменти на BOSCH.

 

Каква е асоциацията ви, когато чуете за BOSCH? Вероятно за къртачи на бетон, акумулаторни машини и резачки. А сещате ли се и за гайковерти? Може би част от вас да, но определено друга част не.

 

BOSCH GDX 18VЕ Bosch има страхотен инструмент, който комбинира ударен гайковерт и импакт в едно. Да, имало е и други подобни модели в миналото. Но този е най-новото попълнение - модел: BOSCH GDX 18V.

 

BOSCH GDX 18V

Така че нека прескочим към отзивите за новия акумулаторен гайковерт Bosch


Характеристики:


BOSCH GDX 18V има тегло от 1,105 кг и е сравнително малък, като размери, като се има предвид неговата мощност. GDX 18V е с размери (Д х Ш х В): 152 x 75 x 193 m. Така че по отношение на сила, той произвежда максимален въртящ момент: 185 Nm, което е впечатляващо за машина с толкова малки размери. Безчетковия мотор доставя до 4200 удара в минута.

Големия въртящ момент и високи обороти гарантират бързо извършване на работата при завинтване в метал и дърво.

 

Компактната, много къса конструкция е отлична за работа и в най-тесни места, така и над глава.BOSCH GDX 18V

 

Въпреки, че GDX 18V ще работи с всяка 18V батерия на Bosch, той наистина блести с 5.0 Ah батерии. Електронната защита на акумулаторните клетки (ECP) на Bosch, предпазва акумулатора от претоварване, прегряване и дълбоко разреждане.

 

Универсален и единствен по рода си GDX 18V разполага с новоразработен захват на инструмента, комбиниращ 1/4" шестостен и 1/2" квадрат за още повече случаи на приложение.

 

BOSCH GDX 18VРъкохватката е снабдена с гумирана част за здраво и удобно захващане.

 

В основата на инструмента има и LED осветление, което може да включите и изключите, или да промените режима му.


Производителност:


Когато става въпрос за производителност, този акумулаторен инструмент не би ви изоставил по време на работа. Мощен е, какво друго да кажем?

Без никакви усилия ударния гайковерт завива голямо разнообразие от винтове за дърво с главите! Независимо от размера винт и вида дърво.

Дори и при пробиване на отвор в дървена греда с плоско свредло, машината не се затруднява и разпробива гредата. По-бързо, отколкото предполагате.

 

Вижте кратко видео с кратко представяне на различните възможности за приложение, или се запознайте с всички подробности от упътването за употреба.

 

 

 

BOSCH GDX 18VСтойност:


В магазини Баш Майстора може да намерите BOSCH GDX 18 V-EC Professional без батерии на цена от 352.57 лв. Ако желаете да закупите и батерии, може да разгледате наличните модели и комплекти със зарядно устройство.

 

В случай, че разполагате вече с други акумулаторни машини BOSCH, с батерии 18V, може да се възползвате от отличната оферта за поръчка на BOSCH GDX 18 V-EC Professional без батерия. В зависимост от приложението, за което вземате акумулаторния гайковерт и интензитета на работа, може да изберете различен брой допълнителни батерии, както и такива с по-голям или по-малък капацитет.


BOSCH GDX 18VЗаключение за гайковерт BOSCH GDX 18V:


Всички фенове на инструменти BOSCH знаят, че това е марка и продукти, на които може да се довериш и са доказали своята надеждност през годините. Дори все още да не разполагате със собствен опит и впечатления от ударните гайковерти на този бранд, ще се привържете към начина по който BOSCH GDX 18V се усеща и работи.

 

BOSCH предлагат още много варианти за отлични ударни акумулаторни гайковерти, така че ако този модел не е търсения от вас, със сигурност ще намерите друг, който е по-подходящ.

 

 

 

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.