Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Акумулаторен перфоратор BOSCH GBH 180-LI Professional

Мощен професионален акумулаторен перфоратор с бечетков мотор и SDS Plus захват
Акумулаторен перфоратор BOSCH GBH 180-LI Professional

Акумулаторен перфоратор със SDS plus GBH 180-LI Professional

 

 

 

Мощен акумулаторен перфоратор GBH 180-LI Professional на BOSCH с бечетков мотор и SDS Plus захват, предназначен за професионална работа!

 

 

Акумулаторният перфоратор GBH 180-LI Professional е с висока производителност – той е толкова бърз, колкото захранван от мрежата перфоратор.

 

 

 

BOSCH GBH 180-LI Professional

 

 

 

Акумулаторният ъглошлайф BOSCH BITURBO GWS 18V-15 SC Professional е висококачествен, ефективен и практичен инструмент.

 

 

GBH 180-LI Professional е със същата енергия на удара, същият обем на пробиване и същите обороти като електрическия перфоратор BOSCH GBH 2-20.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOSCH GBH 180-LI ProfessionalХарактеристики:

 


Професионалният акумулаторен перфоратор BOSCH GBH 180-LI Professional е с 3 режима на универсално приложение.

 

Ниското му тегло от 3,2 кг, SDS plus захвата и мощната ударна система с 2,0 J го превръщат в един от най-предпочитаните в своя клас!

 

Характеризира се с минимална поддръжка, работа без искри и по-малко отделяне на топлина по време на работа, благодарение на безчетковият мотор.

 

По-дълго време за работа с едно зареждане на акумулаторната батерия.

 

Акумулаторните батерии са с Li-ion технология, което гарантира работа без саморазреждане и без Memory-ефект.

 

 

 

 

 

 

BOSCH GBH 180-LI Professional

Функции:

 

 • COOL PACK
 • SDS Plus захват за оптимално силопредаване. 
 • VARIO LOCK - удобното регулиране на положението на секача, осигуряващо възможност за адаптиране към съответната работна ситуация.
 • CHISEL FUNCTION - комбиниран перфоратор с функция къртене без въртеливо движение (само ударен ефект).
 • LI-ION – батерии без саморазреждане, без Memory ефект. По-висока плътност на енергията, благодарение на литиево-йонната технология на акумулаторната батерия.
 • LED LIGHT - осветяване на работната зона.
 • BRUSHLESS MOTOR - по-дълъг живот на мотора - по-голяма продължителност на работа и по-висока мощност, благодарение на безчетковия мотор.
 • ROTATION CONTROL CLUTH - защита на потребителя и машината в случай на претоварване или притягане. Без внезапно блокиране на инструмента, чрез отваряне на челюстите на съединителя и свеждане до минимум на въртящия момент.
 • VARIABLE SPEED – променливи обороти с лесен и точен контрол.
 • Ляво или дясно въртене за поставяне и отстраняване на винтове.
 • Ръкохватка с меко покритие за максимално удобство по време на работа.

 

 

 

 

 

BOSCH GBH 180-LI ProfessionalBOSCH GBH 180-LI Professional

 

 

 

Всички фенове на инструменти BOSCH знаят, че това е марка и продукти, на които може да се довериш и са доказали своята надеждност през годините.

 

 

Дори все още да не разполагате със собствен опит и впечатления от акумулаторните перфоратори на този бранд, ще се привържете към начина, по който GBH 180-LI Professional се усеща и работи.

 

 

BOSCH предлагат още много варианти за отлични акумулаторни перфоратори, така че ако този модел не е търсения от вас, със сигурност ще намерите друг, който е по-подходящ.

 

 

 
 
 

В магазини Баш Майстора ще откриете Акумулаторен перфоратор BOSCH GBH 180-LI Professional с 2 акумулаторни батерии GBA 18V 4.0Ah, зарядно устройство AL 1860 CV, накрайник за прахоулавяне и пластмасов куфар на цена от 733.63 лв.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.