Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 195 продукта и наличност над 4 135 014 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 195 продукта в наличност.
4 135 014 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни шлайф машини за стени и тавани

Акумулаторните ротационни шлайфмашини са машини за на стени и тавани, познати още като орбитални шлайфмашини. Работният им плот извършва два вида движения – ексцентриково движение, свързано с изместване на орбитата с 2–6 мм и въртеливо около оста си. По този начин се постига невероятен ефект на абразивно шлифоване. Ротационните шлайфове се използват при обработката на различни видове пластмаса, метал, дърво и други материали. Ротационната шлифовъчна машина е съвместима и с лакирани повърхности, въпреки че там се изисква повече внимание. Много често ротационният шлайф се използва и в авторемонтните работилници, за шлифоване на боядисаните детайли преди полиране.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете акумулаторни шлайфмашини за стени и тавани с диаметър на работната плоча 210 мм, производство на MAKITA с дълго рамо и четки за прах, които могат да се свалят за шлайфане близо до ръбове. Двигателят им е безчетков за висока производителност и ефективност. Те са с телескопична тръба и Bluetooth технология за връзка с прахосмукачки Makita, които разполагат със AWS технология.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.