Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анемометри

Анемометрите са познати още като ветромери. Това са устройства за измерване интензивността на вятъра. Те са разделени в две категории според това дали измерват скоростта или налягането на вятъра, но двата индикатора са взаимносвързани. Големите метеорологични станции използват и записващи ветромери (анемографи).

 

Анемометрите се използват за мерене на въздушния поток, обемния поток и скоростта на вятъра. Имат вграден сензор за мерене на околната температура, както и вградена памет за запис на измерената информация. Осветени са, перфектно подредени и имат постоянна видима околна температура и относителна влажност на въздуха.

 

Защо да изберете анемометър от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме анемометри, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 4 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.