Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от ATIKA

АТИКА е един от водещите доставчици на строителни и градински продукти. Основана през 1949 г., компанията се е развила през годините от регионален производител до международна компания. Днес нейните продукти се използват в целия свят: както под парещото португалското слънце, така и в по-студеното време от Русия. Продуктите на Атика вдъхновяват хората използващи ги в своята работа от Скандинавия до Гърция. Атика е пазарно ориентирана компания отделяща специални внимание на клиентите си. Продуктите на Атика се отличават с висока производителност, позволяват безопасно и лесно боравене.

Имат здрава конструкция, която винаги гарантира дълготрайност, а това е особено важно за компанията. АТИКА доказва близостта на потребителите чрез анализ на изискванията на клиента за да реализира своите продукти в съответствие с най-съвременните технологии.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.