Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 784 548 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 784 548 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от BAMAX

BAMAX Srl е основана през 1995 в град Риволи, Италия.

Компанията е лидер на пазара с над 65 години опит в сектора с продукти работещи със сгъстен въздух (пневматични продукти  / компресорни продукти).

Основана в Италия компания може да се похвали, че управлява мрежа за международни продажби. Продуктите на  BAMAX са произведени на 100% в Италия и приложими в почти всяка сфера на работа, както в големи така в и малки компании . Благодарение на обширният си и дългосрочен опит, BAMAX предлага голям избор на висококачествени продукти с цени срещащи бюджета(нуждите) на своите клиенти.


BAMAX е специализирана в производството на въздушни компресори, въздушни маркучи, спирални маркучи, аксесоари за въздушни компресори, пресостати, манометри, въздушни пистолети за боядисване,  за издухване, за измиване и за помпене на гуми, както и съединители и принадлежности към тях. С цел да предостави по-пълна професионална гама продукти, компанията продължава да инвестира в авангардни решения, като предлага на клиентите си всичко от което имат нужда в сферата на продуктите работещи със сгъстен въздух до  гарантираната бърза доставка и високото качество

Ако търсите оптималният вариант за цена/качество, спестете време и се свържете с BAMAX.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.