Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.

Баш Майстора Завинаги - изложба с жест към град Варна!

Уникална изложба с откъси и реквизит от филма
Баш Майстора Завинаги - изложба с жест към град Варна!

Уникална изложба с откъси и реквизит от филма, с участието на актьора Кирил Господинов, изиграл главната роля на "Баш Майстора" в едноименния филм, се проведе във Варна.


На 19-ти май в Арт салона на Радио Варна се събраха десетки варненци, гости на града, приятели на големия актьор, както и представители на магазини "Баш Майстора".


Събитието бе част от "Нощ на Музеите и Галериите - Варна 2018 г.", като инициатор и организатор на събитието бе дъщерята на Кирил Господинов - Веселина Господинова. След години търсене из архивите на приятели, колеги и познати, тя представи тази изложба, като специален жест към Варна, града в който Кирил Господинов прекарва част от живота си и изиграва някои от най-добрите си роли във варненския театър.

 


Документален разказ, за една легенда - "Айде нема нужда!" сигурно би казал Баш Майстора.
40 години след създаването на поредицата филми "Баш Майстора", образа продължава да е жив благодарение на огромната любов на неговите почитатели.Организацията на събитието беше подкрепена от магазини "Баш Майстора", със специални благодарности и уважение към идеята на инициаторите!

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.