Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

BOSCH X-Lock - НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ захващане с един клик!

Системата, която ще промени завинаги ъглошлайфите и захващането на дискове.
BOSCH X-Lock - НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ захващане с един клик!

BOSCH X-Lock - НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ захващане с един клик!

 

- Системата, която ще промени завинаги ъглошлайфите и захващането на дискове.

 

Обикновено, когато кажем “Нова система” при аксесоарите за електрически инструменти, незабавно изпитване съмнение, че тя ще бъде възприета от потребителите.

Такива нововъведения обикновено са породени от нуждата на дадена марка от дадената система, която да предостави предимство пред останалите производители, които никога няма да я приложат и така след известно време, обичайно идеята завършва в кошчето за неосъществени, технически революции.

 

BOSCH чрез своето звено за разработка на инструменти и машини, през годините е свършил невероятно добра работа в сътрудничеството с други производители в обмяната на технологии, които реално да подобрят всички видове инструменти. Всички са безкрайно признателни за усилията положени в тази насока. SDS-MAX, STARLOCK, JIGSAWS са само малък пример от дългия списък.

 

От BOSCH в началото на 2019 г. обявиха, че въвеждат нов захват С ЕДИН КЛИК за дискове към ъглошлайф. Новият захват носи името X-LOCK. Той ще осигури свръх бързо и сигурно закрепване на накрайници, дискове за рязане и шлайфане, четки, подложки за шкурка и други принадлежности. Въпреки, че към момента разполагаме с решения като бързо затягащите гайки, новата система X-LOCK с лекота ще направи тези приспособления ненужни.

 

Създателите на X-LOCK твърдят, че внедряването на новата система ще бъде на много универсална и с по-достъпна стойност, в сравнение с останалите решения за бърз захват. Редица приставки, като четките тип кампана, ще бъдат значително опростени и по-лесни за поставяне, след като нуждата от затягаща гайка отпадне. Множество нови аксесоари за ъглошлайф също ще бъдат създадени и въведени, благодарение на новата система X-LOCK.

 

Без съмнение всички ще бъдем много облекчени, ще работим по-безопасно и по-продуктивно, когато всички ъглошлайфи и приставки преминат към системата X-LOCK. Естествено за тази цел всички производители на ъглошлайфи, дискове, четки за ъглошлайф и други аксесоари, ги чака страшно много работа! BOSCH ще имат нужда от коопериране с множество силни, световни производители, за наложат своето нововъведение. Смята се, че се преговаря с компании като Metabo, Milwaukee, Dewalt, Norton, Sait, Weiler и още много. За тази цел официалното серийно производство е насрочено едва за края на 2019 г. Това е леко разочароващо, тъй като бихме искали да тестваме X-LOCK веднага!

Силно се надяваме, че повече производители ще се присъединят към каузата на X-LOCK, така че системата по-скоро да стане достъпна реалност.

 

 

 

Още информация от BOSCH:
 

  • “Един клик” е всичко, от което имате нужда! С X-LOCK BOSCH създава революция в начина по който приставките за ъглошлайф се поставят и сменят, благодарение на най-простата система за закрепване на аксесоари на пазара. Вместо да следвате няколко стъпки, които изискват много усилие и части, които могат да бъдат изгубени, като затягащи гайки, дистанциращи шайби, ключове и фланци, вече може да замените приставките на своя ъглошлайф за броени секунди. Позиционирайте диска върху X-LOCK и го захванете с един клик - вече сте готови за работа! За да замените диска просто отключете захвата и приставката ще бъде незабавно освободена.  За момента има осем малки модела електрически ъглошлайф BOSCH - 900W и 1900W, за които е внедрен X-LOCK, както и четири модела акумулаторен ъглошлайф с батерия 18V.
     
  • С повече от 130 X-lock аксесоари и приставки, BOSCH предоставя пълния, необходим набор за всякакви дейности и нужди от самото начало. Това включва приставки за обработка на метал, камък, бетон, диамантени дискове за рязане и още. Като допълнение разполагате и с карбиден режещ диск за дърво, пластмаса, гипскартон, плексиглас и други композитни материали.
     
  • X-LOCK системата помага на професионалистите, тъй като позволява шлайфане под прав ъгъл понеже затягащата гайка за дискове и приставки не е нужна. Освен това X-LOCK има индикация и позволява правилно поставяне на дискове и аксесоари, спрямо правилната посока на въртене, което е изключително важно за специфични дискове, като диамантените.

 

 

 

 

 

 

Очаквайте скоро в магазини Баш Майстора!

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.