Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 141 продукта и наличност над 4 101 921 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 141 продукта в наличност.
4 101 921 Артикула.

Чертилки

Чертилката е често използван инструмент за ръчно маркиране. В зависимост от вида на чертилката биват метални, които се ползват в шлосерската дейност за маркиране с линия и шаблон, а други се използват с маркираща боя.

 

Чертилките намират широко приложение в строителна работа, ремонтни дейности, при различни конструкции и инсталации, в дърводелството и други.

 

Видове чертилки

 

Зидарските чертилки влизат в употреба при вътрешни строителни работи, при сухо строителство, изграждане на инсталации, в дървообработването. Куката е многофункционална, корпусът е нечуплив, побира около 100 гр. броя, шнурът се прибира бързо.

 

Шлосерските чертилки са изработени от неръждаема стомана и съчетават два инструмента в един (метър и чертилка). Инструментът завършва със стоманено острие с добре заострен връх. Намалява се вероятността от погрешно отчитане на разстоянието и съответно погрешно маркиране. Оставя видима драскотина върху метал.

 

Други видове шлосерски чертилки са изработени от висококачествена стомана, имат хромирана повърхност, оборудвана с клипс за джоб. Върхът им е изработен от карбид, който осигурява дълъг живот при чертане върху различни повърхности. Подходящи са за проверка целостта на готовия шев при заваряне на фолиа с припокриване с ръчни уреди с горещ въздух или автомати с единичен шев.

 

Защо да изберете чертилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме чертилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.