Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 074 продукта и наличност над 4 311 894 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 074 продукта в наличност.
4 311 894 Артикула.

Чертилки

Чертилката е често използван инструмент за ръчно маркиране. В зависимост от вида на чертилката, едни са метални, които се ползват в шлосерската дейност за маркиране с линия и шаблон, други се използват с маркираща боя. Намират широко приложение в строителна работа, ремонтни дейности, при различни конструкции и инсталации, в дърводелството и др. В нашия продуктов списък сме включили няколко вида чертилки – зидарски, шлосерки и др.

 

Зидарските чертилки влизат в употреба при вътрешни строителни работи, при сухо строителство, изграждане на инсталации, в дървообработването. Куката е многофункционална, корпусът е нечуплив, побира около 100 гр. боя, шнурът се прибира бързо.

 

Шлосерските чертилки са изработени от неръждаема стомана и съчетават два инструмента в един (метър и чертилка). Инструментът завършва със стоманено острие с добре заострен връх. С тях могат да се очертават точно разстояния от 5 до 100 м със стъпка от 5 мм. Намалява се вероятността от погрешно отчитане на разстоянието и съответно погрешно маркиране. Оставя видима драскотина върху метал. Други видове шлосерски чертилки са изработени от висококачествена стомана, имат хромирана повърхност, оборудвана с клипс за джоб. Върхът им е изработен от карбид, който осигурява дълъг живот при чертане върху различни повърхности.

 

Чертилката HERZ служи за проверка целостта на готовия шев при заваряване на фолиа с припокриване с ръчни уреди с горещ въздух или автомати с единичен шев.

 

В категорията „Ръчни инструменти“ на онлайн магазина „Баш Майстора“ ще откриете скоби за обтягане, шабъри, секачи, калибратори за тръби и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.