Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 825 997 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 825 997 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки за прав шлайф - камбанки

Четките камбанки за прав шлайф служат за бързо обработване с високо качество на дървени и метални повърхности. Те проникват във всички вдлъбнатини на материала и не само почистват, а и изравняват. Използването на четките по време на работа може да регулира силата и степента на повърхностната обработка. Важното е да подберете правилната четка.

 

Четката камбанка е с естествен косъм, служи за чистене на плоски повърхности или канали в материали като пластмаса или стомана. Използва се за премахване на мустаци, чистене, полиране на сребърни прибори, бижута и благородни метали, за обработка на цветни метали, закалена стомана, ламарина и неръждаема стомана.

 

Защо да изберете дискова четка камбанка за прав шлайф от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дискови четки камбанки за прав шлайф, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.