Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Чукове за ламинат

Чуковете за ламинат са уреди, които се използват за свободно съединяване на ламинат и паркет без удряне, блок на рязане и издърпване на первази. Подходящи са за връзка между панели в близост до стени към вече положени площи.

 

Чукът за ламинат може да се ползва в посока на натискане или издърпване. Намалява процентната грешка до нула с изключение на щетите, предизвикани от чука. Той съчетава сила и контрол в един безвреден инструмент.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите чукове за ламинат на марката WOLFCRAFT.

 

Защо да изберете чук за ламинат от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме чукове за ламинат, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.