Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Чукове за шистови плочи

Чуковете за шистови плочи са направени от специална стомана, която е закалена по внимателен начин. Лъскавата глава е боядисана с прозрачен спрей, устойчива е и на корозия. Ръкохватката е покрита с кожа за по-добър захват.

 

Чуковете за шистови плочи имат и издръпвач за пирони. Подходящи са за левичари и десничари.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете чукове за шистови плочи на марката PICARD.

 

Защо да изберете чук за шистови плочи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме чукове за шистови плочи, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.