Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дърводелски длета

Дърводелските длета са едни от основните инструменти за всяка дърводелска работилница. Използват се за издълбаване и изрязване на дърво са едни от най-важните ръчни инструменти при обработката на дървото.

 

Видове дърводелски длета

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите вдлъбнати длета с дървена дръжка, плоски длета с дървена дръжка и V-образни длета с дървена дръжка, както и плоски длета с дървена дръжка, плоски длета с пластмасова дръжка, плоски длета с пластмасова дръжка комплект и V-образни длета с дървена дръжка.

 

Вдлъбнатите длета с дървена дръжка имат острие, изработено от високолегирана стомана. Добре наточени са, с ергономична дръжка от буково дърво с овално напречно сечение, лакирани с безцветен лак дърво.

 

Плоските длета с дървена дръжка са с подобрено напречно сечение на острието, намаляващи триенето при изрязване на дървото, а ергономичната дръжка от твърда и здрава дървесина от габър е с такава якост, че да издържи ударите на чука.

 

Комплектите резбарски длета с дървена дръжка са изработени от магнезиево-ванадиева инструментална стомана и са добре наточени. Ергономичните им дръжки са от лакирано дърво.

 

Плоските длета с пластмасова дръжка, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, имат извити биматериални дръжки за удобство и протекция. Подходящи са за професионално обработване на дърво.

 

Комплектите плоски длета с пластмасова дръжка съдържат висококачествени длета за удобно и професионално обработване на дърво.

 

Защо да изберете дърводелско длето от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дърводелски длета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.