Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 080 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 080 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дебеломери

Дебеломерите са много полезни уреди, с които може да измервате дебелината на покритието на неметални слоеве върху метални повърхности. В магазините на „Баш Майстора“ може да намерите дебеломери в два варианта – механичен, който измерва слоеве с дебелина от 0 до 10 мм с точност 0.01 мм и по-съвременният му дигитален вариант, който работи на индукционен принцип и може да измерва слоеве с дебелина от 0 до 1250µm и точност от 0 до 850µm.

 

Дигиталният дебеломер може да измерва немагнитни покрития и изолационни покрития върху цветни материали, като идентификацията на основния материал става автоматично.

 

Приложение на дебеломерите

 

Те са предназначени за използване при анодиране, поцинковане и металообработване на метални елементи. Дебеломерите имат изключителен метод при определяне на качеството на работа при ремонт и производството на автомобили и авточасти.

 

Меренето на плътността на сухия филм с дебеломер за боя е основен момент в автомобилостроенето и автотенекеджийските сервизи. Дебелината на нанесения слой след изсъхване е може би най-критичната стойност в индустрията поради въздействието върху процеса на стареене, качеството и цената на металите.

 

Измерванията на плътността на сухия филм могат да се ползват и за оценка на продължителността на живота на покритието, външния вид и производителността на продукта, както и за гарантиране на съотношението с много международни стандарти.

 

Защо да изберете дебеломер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дебеломери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 4 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.