Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.

DeWALT DS404 - хладилен куфар с невероятни характеристики!

Осигурява до 5 дни задържане на лед без необходимост от батерии и захранване.
DeWALT DS404 - хладилен куфар с невероятни характеристики!

Хладилен куфар DEWALT DS404

 

Да, правилно чухте - хладилен куфар!

 

Произведените от DeWALT електроинструменти за професионалисти са едни от онези, на които всеки майстор може да разчита. Dewalt са известни със своите издръжливи на тежка работа инструменти! Едно нещо обаче, за което не се знае достатъчно, е необикновения хладилен куфар DeWALT.

 

Той осигурява до 5 дни задържане на лед без необходимост от батерии и захранване.

 

Така че нека разгледаме още за хладилния куфар Dewalt.


Като цяло:

 

Куфар хладилен DEWALT DS404Два от най-хубавите моменти през работния ден, са времето за обяд и приключването на работа. Това може и да е така, но за да работим на пълни обороти, за повечето от нас е нужно да "презареждаме батериите си" периодично. Нуждаем се от храна и достатъчно течности. И сега сигурно ще си кажете "Няма да го мъкна този куфар всеки ден за обяд.". Напълно сме съгласни с това. Куфарът е малко големичък. Но той наистина не е само за един човек, а за всички!

 

Куфар хладилен DEWALT DS404Вярно, че куфара е перфектен и за уикенд почивка сред природата със семейство и приятели, за което биха го използвали много от нас. Например за къмпинг, офроуд преход, следващия риболов и още. Но все пак има много работни дейности, при които е важно да имате лесен достъп до охладена вода и храна. Съответно имате нужда от нещо, което ще ги поддържа охладени с дни, както и достатъчно пространство, където да поместите по-голямо количество храна и вода за всички. Ако сте с група работници навън, на строителен обект, не би ли било чудесно да имате такъв охладителен куфар, който да съхранява хладна вода за всички и да е достатъчно здрав, за да понася с лекота пораженията на работната площадка? А какво да кажем за други професии, като например пожарникари, които имат нужда от течности, след като са се борили с пламъците? Списъкът е дълъг с дейности, при които хората се нуждаят от вода и течности и всички те са приложението, където хладилния куфар DEWALT е важна част от играта.


Характеристики:

 

Куфар хладилен DEWALT DS404Хладилният куфар DeWalt е с обем 25,5 литра, който има възможност да съхранява лед до 5 дни. Разполага с клас на защита IP65 срещу проникване на вода и прах. След като е част от системата на DeWALT "ToughSystem", той може да бъде захванат и пренасян удобно с останалите модули на системата от куфари. Кутията му е със следните размери: Дължина: 555 mm; Широчина: 365 mm; Височина: 408 mm.

 

Куфар хладилен DEWALT DS404Куфарът разполага с метални закопчалки на капака, които осигуряват здраво и сигурно затваряне и при удар или блъскане не биха се счупили. Отгоре на капака са разположени и две вградени поставки за чаши.

 

Включително хладилния куфар разполага със сгъваема дръжка, за удобното му пренасяне от едно на друго място.

 

Отстрани на корпуса има две допълнително дръжки, които позволяват да го носите с две ръце. Плюс това, така е много по-лесно да бъде пренасян, особено когато е пълен и тежък.

 

За наш късмет разполага и с отварачка за капачки, вградена в капака.Куфар хладилен DEWALT DS404

 

Когато го отворите, ще видите гумено уплътнение, което допълнително изолира и поддържа вътрешната температура.Куфар хладилен DEWALT DS404

 

Стените на куфара са дебели и използват специална пяна, за да се осигури охлаждането до 5 дни.


Употреба:

 

Като имаме предвид колко дебели са стените, металните закопчалки и здравия им, сигурен захват, можем да се доверим на производителя, че хладилния куфар DeWALT ще може да поддържа лед за 5 дни, през горещите летни месеци. Особено доверие вдъхва масивния вид, в сравнение с хладилни куфари на други производители.

 

Харесва ни как можем да поберем всички напитки вътре и остава достатъчно място за лед. Ако искаме да поставим напитки с кен, можем да подредим до два кена един върху друг.Куфар хладилен DEWALT DS404

 

Дори с бутилки, кенове и още, продължава да има още място! Може да се рови спокойно в куфара, за да извади желаната напитка, без притеснение, че може да разпилееш леда навън.

Целият куфар е изработен качествено и с внимание към детайлите. Все пак това се очаква от марка като DeWALT.


Стойност:

 

Цената на хладилния куфар е около 333 лв. Първоначално може да изглежда не малко. Но след като се направи малко проучване излиза, че това е много на сметка. Особено когато се пресметне колко допълнително се харчи всеки път при обичайните хладилни чанти и куфари за допълнително лед, охлаждащи блокчета, или за ток и батерии, ако работи с електрическо охлаждане. И в повечето случаи няма гаранция, че другите куфари ще са толкова здрави и ще успяват да поддържат достатъчно ниска температурата вътре в горещините навън.

 

Ако харесвате често да провеждате активности на открито, сред природата или на плаж с децата и с компания приятели, сигурно редовно използвате хладилни чанти. Тогава това е идеален хладилен куфар за Вас с поддържане на охлаждане до 5 дни, много пространство, различни възможности за пренасяне и да не забравяме - много здрав корпус! Лесно може да прецените, че това е най-изгодната оферта на пазара.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.