Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.

Dewalt Карбонов такер - чук

Dewalt Карбонов такер - чук

Може би сте запознати със серията на DEWALT Perform & Protect ?!.   

Те са единствените, които ни предлагат  по-добър контрол, по-добро събиране на прах, най-ниски нива на вибрации…. или съчетание от всички тези предимства без ограничаване на качествата на продуктите.  Това, което обаче не сте виждали, е ръчен продукт с подобни качества, е поне докато не видите новият им такер- чук. 

 

 

Благодарение на заложените в производството му композитни материали и по специално въглеродни нишки теглото на чукът е сведено до 45% по-ниско от повечето му конкуренти на пазарът.  Не е нужно да обясняваме колко приятно е да размахвате цял ден  такер - чукът, който обикновено е изработен от стомана. Обновената вибро - поглъщаща конструкция, намалява мускулното напрежение с до 25 %.

 

 

DWHT75900

  • Автоматично презареждане на кламер след удар
  • Ергономичен дизайн
  • Вибропоглъщаща ръкохватка
  • Дълготраен живот
  • Тегло:  0.816 кг
  • Дължина:  380 мм.
  • Широчина: 41 мм.
  • Височина: 127 мм

 

 

Ако въпросът опира до надеждност, опитайте!  Продуктът е тестван и издържа  до над  450 000 удара.

 

 

Виж още продукти на DeWALT

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.