Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 564 продукта и наличност над 3 743 827 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 564 продукта в наличност.
3 743 827 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дигитални ролетки

Дигиталните ролетки са оборудвани с цифров дисплей, автоматично изключване и Bluetooth интерфейс. Имат меки дръжки и ергономичен дизайн. Изработени са от ABS пластмаса, със стоманена лента и екструдирано найлоново покритие.

 

Ролетката разполага с цифрова функция за вътрешни и външни измервания, също така и допълнителна функция за ъгъл. Захранва се с вградена литиево-полимерна батерия. За различните изисквания за измерване има две референтни точки.

 

Дигиталните ролетки се доставят с калъф за колан, оборудван със здрава щипка и практичен страничен джоб. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете дигитални ролетки на марката SOLA.

 

Защо да изберете дигитална ролетка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дигитални ролетки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.