Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.

Дни на отворените врати 2017

поредица от събития през лятото
Дни на отворените врати 2017

Екипът на магазини Баш Майстора сме радостни да Ви информираме, че организираме поредица от събития „Дни на отворените врати“, които ще се проведат пред магазините ни във Варна.
Нашият екип съвместно с гост от представителите на различни марки електроинструменти ще Ви представим нови модели на машини и инструменти, както и показно за ефективното им използване. Къртене, рязане, пробиване, шлайфане и други дейности ще са обичайна гледка по време на презентациите пред магазините на „Баш Майстора“. В допълнение гостите на събитието ще могат да се запознаят с новостите в бранша да почерпят допълнителна информация от нашия екип, както и да се възползват и от специални отстъпки за съответния производител. Събитията ще траят един или два дни, като клиентите на магазина могат да очакват презентационно събитие всяка седмица за месеците Юни и Юли. Представяме на вашето внимание графика на поредицата и Ви очакваме с професионализъм и положително настроение.

място:  магазин „Баш Майстора“, ул. Струга 23 Варна 9000
часове: в работното време на магазините от 08:30 до 18:00

Дни на отворените дни: Бош“ – 7-ми и 8-ми Юни
Дни на отворените дни: Макита“ – 15-ти и 16-ти Юни
„Дни на отворените дни: Хонда“ – 20-ти и 21-ви Юни
„Дни на отворените дни: Девалт“ – 27-ми Юни
„Дни на отворените дни: Ремс“ – 29-ти Юни
„Дни на отворените дни: Спарки“ – 5-ти и 6-ти Юли
„Дни на отворените дни: Сола“ – 19-ти Юли
Дни на отворените дни: Фестоол“ – 20-ти и 21-ви Юли
„Дни на отворените дни: Девалт“ – 26-ти Юли
*Възможна е промяна в датите на събитията, поради независещи причини от страна на магазин Баш Майстора.
 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.