Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Ефективен безчетков постояннотоков двигател от Makita

Ефективен безчетков постояннотоков двигател от Makita

Надежден двигател за непрекъсната работа
Използването на безчетков двигател води до намаляване на силата на тока, която причинява отделянето на топлина. Това, от своя страна, понижава температурата на повърхността на корпуса дори при непрекъсната работа в тежки условия. 

 

По-продължителна работа с едно зареждане на батерията
Безчетковите постояннотокови двигатели са много по-ефективни и осигуряват по-стабилно производство на енергия. Те са специално разработени за по-продължителна работа с едно зареждане на батерията.Акумулаторните батерии с по-продължителен срок на експлоатация осигуряват по-ниски цени на акумулаторните инструменти.

 

Безчетков постояннотоков двигател
Двигателят не се нуждае от техническа поддръжка, поради липсата на четки. По-ефективно производство на енергия в сравнение с четковите двигатели, тъй като тя не се губи при триене. По-ниска сила на тока, която води до намаляване на отделянето на топлина и осигурява по-продължителна работа с едно зареждане на батерията.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.