Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 609 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 609 Артикула.
Подреди по
Резултати

Екзоскелет

Екзоскелетът представлява активна система, която разрешава да работите без да се уморявате по време на работна дейност, която е над нивото на главата. Пази силите Ви и помага като предотвратява натоварване на ръцете в дългосрочен план.

 

Контролът е с възможно до няколко работни диапазона в зависимост от приложението и направляването на ефективността на опората. Екзоскелетът е лесен за обличане подобно на раница, адаптира се елементарно към индивидуалния размер на тялото благодарение на разнообразните опции за регулиране. Може да се мие с вода чрез лесната система за смяна на ремъчните части, които се сменят бързо.

 

Приложение на екзоскелета

Екзоскелетът улеснява работата с различни инструменти, но и при ръчно сглобяване или работа с ръчни инструменти. Изпитва се облекчаване при дейност пред гърдите и над главата. Времето за работа е между 1.5 и 5 часа според динамиката на движение и приложението.

 

Защо да изберете екзоскелет от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме екзоскелети,, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.