Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически машини за оформяне на фаски

Електрическите машини за оформяне на фаски се състоят от метални основи, водачи за плъзгане на детайла, който трябва да се обработва, и електрически мотор, на който е монтиран режещият диск. Водачът е оборудван с две стоманени повърхности, които се плъзгат.

 

Крайцващата машина за оформяне на фаски дава възможност за избор на различни скорости за работа с разнообразни материали. Чрез бутони може да се включва и изключва, като бутоните за това се намират в горната част на електрическия панел.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрически машини за оформяне на фаски на марките FERVI и JAPSON.

 

Защо да изберете електрическа машина за оформяне на фаски от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически машини за оформяне на фаски, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.