Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 077 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 077 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически миксери за строителни смеси

Миксерите за строителни смеси са най-професионалното решение за бъркане на различни материали. Използват се най-често за разбъркване и смесване на лепила, бои, варови разтвори, мазилки и други.

 

Типове електрически миксери за строителни смеси според мощността

 

Мощността е един от ключовите фактори за електрическите бъркалки. От нея зависи колко добре е свършена строителната работа. Ако изберете малък миксер с ниска мощност за по-тежки задачи може да не получите очакваните резултати или да претоварите машината.

 

Повечето от представените машини са с мощност между 850 и 1800 W и са подходящи за повечето строителни смеси за домашна употреба.

 

Видове електрически миксери за строителни смеси според формата

 

Има два основни типа бъркалки за строителни смеси. Единият е ръчен с дръжки, при които работата се извършва от работник, който държи и премества бъркалката в сместа. Те са лесно преносими и удобни.

 

Другият тип е по-голям и бърка сместа в собствен контейнер, като така не изисква работник, който да премества машината. Те са по-големи и по-трудни за преместване, както и по-скъпи.

 

Как да изберете правилният електрически миксер за строителни смеси?

 

За да изберете правилната електрическа бъркалка за строителни смеси трябва да прецените основните фактори:

  • тип на сместа, която ще се смесва
  • големина на машината
  • обема на сместа
  • мощността на машината
  • типа на машината.

 

Преди всичко наличните строителни бъркалки са перфектни за работа вкъщи от любителите майстори. Машините над 1000W, които се срещат на пазара, са достатъчни за много видове смеси, които могат да се ползват вкъщи.

 

Те могат да смесват боя, лепила, хоросан и други. Предимно това са машините с дръжки, които са леки и лесно транспортиращи се.

 

Защо да изберете електрически миксер за строителни смеси от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални електрически миксери за строителни смеси, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.