Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически ножици за ламарина и нагери

Благодарение на електрическата ножица за ламарина и нагера ще кажете „довиждане“ на ненужните нерви и хабене на нерви. Електрическата ножица за ламарина изпъква с малък радиус на кривите за многообразно рязане, покрит плъзгащ превключвател и удобна видимост към мястото на рязане.

 

Професионалните електрически ножици се отличават с леко тегло и компактна структура, която разрешава работа с една ръка. Ножицата е с модерен ергономичен дизайн, изцяло насочен за удобство при работа.

 

Предимства на електрическите ножици за ламарина

 

Електрическите ножици за ламарина имат много преимущества в сравнение с механичните. Най-големите плюсове на тези инструменти са, че улесняват работата на всеки майстор, рязането става по-бързо, правят рязането по-чисто и гладко, притежават измервателен жлеб (за изпитване здравината на ламарината).

 

Ножиците за ламарина са подходящи за изрязване на метални и стоманени листи за изглаждане на ръбове и осъществяване на графично или извито изрязване.

 

Остриетата им са изработени от бързорежеща стомана, което Ви разрешава да режете равномерно с лекота. Ножиците за ламарина се разделят на леви и десни. Определят се от вида на разположение на острието.

 

При десните долната режеща част е отдясно, което е удобно, ако трябва да направите дъгообразно рязане отляво надясно. Ако трябва да режете в обратна посока, тогава използвайте левите ножици за ламарина. Колкото до формата има прави ножици за ламарина, които могат да правя прави разрези, и ножици с извити режещи части, които Ви дават да правите закривени разрези и гладки ръбове.

 

Типове електрически ножици за ламарина

 

Те биват:

  • Листови ножици за ламарина
  • Нагери.

 

Листовите ножици за ламарина представляват конструкция с форма на нож, прикрепен на статична повърхнина под формата на подкова. Можете да регулирате ножицата, като съкратите разстоянието между ножовете, за да оптимизирате резултатите. С тази ножица за ламарина ще режете лесно метални листи с дебелина от 4 до 5 мм. В този случай листовата ножица е отлично решение за демонтаж.

 

Електрическият нагер е с работни елементи – матрица и поансон. Матрицата е фиксиран елемент, разположен върху стойка. Поансонът е пробивен инструмент, прикрепен в плъзгач. Инструментът извършва възвратно-постъпателно движение, за да изреже отвори в метала. Изрязващата ножица се ползва за изрязване на профилирани или гофрирани метални листи. Можете да режете метален лист не само от краищата, но и от средата, като пробиете предварително отвор със свредло. Срезът не прави деформация на материала.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.