Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически радиални преси

Електрическите радиални преси са надежден помощник при нужда от стесняване на тръби и извършване на пресови съединения с различен диаметър. Те са Ваш доверен партньор за предстоящите ВиК, ремонтни и строителни дейности.

 

Ергономичното управление на електрическата радиална преса е благодарение на нехлъзгаща се дръжка и балансирано разпределение на теглото. Обикновено машината е оборудвана с предпазно блокиращо заключване, което не позволява случайно отваряне при необходимост от завъртане на определени градуси.

 

При някои видове електрически радиални преси се използва технологията CFT, която осигурява постоянна сила на натиск – всяка възможност за превишаване силата на пресоване е напълно изключена. Присъединителният елемент за челюстите е универсален, подходящ за всички произвеждани модели челюсти на пресоване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрически радиални преси на марките REMS и ROTHENBERGER.

 

Защо да изберете електрическа радиална преса от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически радиални преси, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.