Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 881 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 881 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически шабъри

Електрическите шабъри са идеалните стъргалки за премахване на фугопълнител. Ножовете бързо издълбават, раздробяват и изхвърлят извън фугата намиращия се в нея материал.

 

Дълбочината на вкарване на острието в шевовете се регулира лесно. Има много малък риск плочките да бъдат повредени или счупени по време на процеса. Други предимства са, че по време на работния процес липсва прах, както и самонасочване във фугата между плочките.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрически шабъри на марката RUBI.

 

Защо да изберете електрически шабър от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически шабъри, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.