Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от ERBA

Erba GmbH - автомобилни части  Наред със съществуващия асортимент  на Erba от инструменти и аксесоари има и производствена линия, предназначена специално за планиране, сглобяване и монтаж на автомобилен интериор.

На това подразделение беше предоставен собствен канал за разпространение през 2005 година. Отдел "Автомобилни части" в момента предлага широка гама от продукти в тази област. Клиентите са монтьори, водопроводчици, електротехници и много други.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.