Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Festool приложение за iOS и Android

С Festool приложението може лесно и бързо да регистрирате машините си за SERVICE all inclusive.
Festool приложение за iOS и Android

Производителят на електроинструменти Фестоол пусна свое ново приложение за смарт телефони. Приложението е пуснато за свободно инстралиране на в гугъл плей и апп стор. Ето някои от основните предимства на приложението:

Функциите в обзор

Опростено регистриране за SERVICE all-inclusive, Преглед на всички регистрирани уреди, Удобно търсене на търговци чрез GPS или формуляр за търсене, Регистриране и управление на Вашия myFestool профил, Директен контакт с Festool.

 

Моите инструменти

Просто сканирайте баркода върху регистрационната карта за сервизиране и регистрирате уреда през Вашия myFestool профил в SERVICE all-inclusive. Ще получите всеобхватен детайлен преглед на всичките си регистрирани уреди – с всички важни данни за периода на сервизиране. По всяко време можете наново да поискате своите сервизни сертификати през приложението.

 

Търсачка за търговци

Потърсете специализиран търговец в близост до Вас чрез GPS или формуляра за търсене. Запаметявайте и откривайте предпочитаните търговци в списъка с любими. Ще получите подробен преглед на търговеца с всички важни данни за контакт (напр. адрес на търговеца, телефонен номер, имейл).

 

Конктакт с Festool

Свържете се по телефона със сервизния екип на Festool или изпратете запитванията си чрез формуляра за контакт. Освен това имате възможност да разгледате нашите контактни данни и нашата Facebook страница.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.