Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от FIAC

FIAC Air Compressors S.p.A присъства активно на международния пазар в продължение на много години и се характеризира с динамично развитие, в което клиентът с неговите изисквания и очаквания, е в центъра на вниманието. Именно чрез удовлетвореност на клиента F.I.A.C. възнамерява да увеличава и обновява своите продукти, като в същото време запазва характерните си креативност, гъвкавост и приспособяване към изискванията на пазара.

FIAC SpA винаги е бил известен в света на сгъстен въздух за високото качество на своите продукти и за неговото обслужване на клиентите. На UNI EN ISO 9001-2008 норми перфектно допълват политиката за контрол на качеството, които FIAC прие, въз основа на непрекъснати подобрения, насочени към пълното задоволяване на крайния клиент. Именно поради тази причина, че от 2003 г. насам, с помощта на упълномощения орган, металокерамика, FIAC прие тези норми за нейния контрол на качеството на услугите. Днес компанията има Представителства в Италия, Китай, Русия, Бразилия, Обединено кралство, Франция.       

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.