Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 104 продукта и наличност над 3 961 183 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 104 продукта в наличност.
3 961 183 Артикула.

Продукти от FIAC

FIAC Air Compressors S.p.A присъства активно на международния пазар в продължение на много години и се характеризира с динамично развитие, в което клиентът с неговите изисквания и очаквания, е в центъра на вниманието. Именно чрез удовлетвореност на клиента F.I.A.C. възнамерява да увеличава и обновява своите продукти, като в същото време запазва характерните си креативност, гъвкавост и приспособяване към изискванията на пазара.

FIAC SpA винаги е бил известен в света на сгъстен въздух за високото качество на своите продукти и за неговото обслужване на клиентите. На UNI EN ISO 9001-2008 норми перфектно допълват политиката за контрол на качеството, които FIAC прие, въз основа на непрекъснати подобрения, насочени към пълното задоволяване на крайния клиент. Именно поради тази причина, че от 2003 г. насам, с помощта на упълномощения орган, металокерамика, FIAC прие тези норми за нейния контрол на качеството на услугите. Днес компанията има Представителства в Италия, Китай, Русия, Бразилия, Обединено кралство, Франция.       

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.